×
 

Onderstaand treft u een overzicht van onze sprekers, klik op de naam van een spreker voor meer informatie. 

 • mojoimagealt-7017-alt   Micha Aarts, Trainer en budgetcoach Nibud

  Micha Aarts is sinds 2009 werkzaam als financieel coach. Dit doet zij als zelfstandig ondernemer. Dagelijks adviseert zij werkgevers over personeel met schulden en coacht zij medewerkers met financiële zorgen. Zij weet als geen ander wat financiële problemen met mensen doen en met welke dilemma's mensen te maken krijgen. Daarnaast is zij als trainer en Nibud-coach verbonden aan het Nibud. Na afronding van haar HBO-opleiding heeft Micha haar sporen verdiend in de financiële dienstverlening en communicatie, onder andere in de uitzendwereld. Ze heeft zich verder ontwikkeld als financieel coach en trainer. Daarnaast heeft Micha de opleidingen tot schuldhulpverlener (Kiwa geregistreerd), coach en belastingconsulent afgerond.
 •    Tamara van Ark, Staatssecretaris Sociale Zaken en Werkgelegenheid

  Tamara van Ark begon haar loopbaan in 1998 bij Panfox BV als functioneel ontwerper/consultant. Vanaf 2000 was zij consultant bij StBC Consulting. In 2002 werd zij teamchef bij de Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid in Rotterdam (district Feijenoord). In 2004 werd Tamara van Ark wethouder van de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel, per 1 januari 2010 van de gemeente Zuidplas (fusie van de gemeenten Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle). In juni 2010 werd zij Tweede Kamerlid van de VVD, met de portefeuille AWBZ/WMO. Sinds 2012 was zij vicefractievoorzitter. Op 26 oktober 2017 is Tamara van Ark benoemd tot staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het kabinet-Rutte III.
  • mojoimagealt-7035-alt   Rosine van Dam, Onderzoeker lectoraat Armoede Interventies Hogeschool van Amsterdam

   Rosine van Dam is werkzaam als onderzoeker bij de Hogeschool van Amsterdam bij het lectoraat Armoede Interventies. In 2018 is zij gestart met promotieonderzoek naar mensen met een licht verstandelijke beperking en schulden. Binnen haar promotieonderzoek onderzoekt zij onder andere hoe groot de groep is van mensen met een LVB en schulden en op welke manieren hulpverleners deze groep op een effectieve manier kunnen begeleiden. Naast haar promotieonderzoek geeft Rosine een dag per week les bij de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening.
   •    Wilco van Dijk, Bijzonder Hoogleraar Psychologische Determinanten van Economisch Keuzegedrag 

    Wilco van Dijk studeerde Sociale Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij studeerde af in 1994 en promoveerde aan dezelfde universiteit in 1999. Na zijn promotie werkte hij als Universitair (Hoofd) Docent aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Vanaf 2009 is hij als Universitair Hoofddocent verbonden aan de sectie Sociale en Organisatie Psychologie van de Universiteit Leiden. In 2014 is hij benoemd tot bijzonder hoogleraar Psychologische Determinanten van Economisch Keuzegedrag. Deze leerstoel is een samenwerking van de Universiteit Leiden met het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud).
    • mojoimagealt-7023-alt   Rosalie Dudkiewicz, Medewerker Kwaliteit, Handhaving en Inspectie DUO

     Rosalie Dudkiewicz is werkzaam bij de Dienst Uitvoering Onderwijs, in Groningen. Ze houdt zich bezig met onderzoek, data analyse en verschillende nudgeprojecten op het gebied van debiteurenbeheer voor de afdeling Kwaliteit. Ze heeft de master Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie afgerond aan de Rijksuniversiteit in Groningen.
     • mojoimagealt-7048-alt    Bram van Eijndthoven, Customer Journey Expert ING

      Bram van Eijndthoven heeft een fiscale achtergrond is Customer Journey Expert bij ING binnen de Tribe Private Individuals Mass Personal Banking. Hiervoor heeft hij onder andere gewerkt bij ING Private Banking, CenE Bankiers en Van Lanschot. Hij heeft binnen deze organisaties diverse leidinggevende functies gehad op het gebied van financiële planning en fiscaliteiten. Hij is binnen ING mede verantwoordelijk het delen van financiële kennis en het verder uitbouwen van de fiscale kennis. Hiernaast geeft hij regelmatig lezingen en presentaties..
      • mojoimagealt-7060-alt    Wencke Ester-Lorber, Commercieel directeur Great Place to Work

       Wencke Ester-Lorber is na verschillende commerciële functies te hebben vervuld binnen diverse mediabedrijven nu binnen Great Place To Work Commercieel Directeur en gaat zij graag in gesprek met organisaties die het streven naar gepassioneerde medewerkers hoog in het vaandel hebben staan. Zij stelt graag kritische vragen over een goed werkgeversbeleid. Wencke gelooft voor de volle 100% in het delen en inspireren van elkaars verhaal en treed graag op als bruggenbouwer en netwerker om op die manier het Great Place to Work gedachtegoed te verspreiden. De Kernwaarden Trots, Vertrouwen en Plezier leggen daarbij het fundament van Goed Werkgeverschap.
       •    Oscar Gelderblom, Hoogleraar financiële geschiedenis aan de Universiteit Utrecht

        Oscar Gelderblom is hoogleraar financiële geschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Hij was één van de initiatiefnemer van Kasboekje van Nederland, een televisieserie (NTR) en onderzoeksproject over Nederlanders en hun geldzaken in de twintigste eeuw. Lukt het de financiële sector altijd en overal om precies die diensten aan te bieden die huishoudens en kleine ondernemers nodig hebben?
       • mojoimagealt-6982-alt   Leon Giesen, Nederlands filmmaker, muzikant en verhalenverteller 

        Leon Giesen is nogal nieuwsgierig en zet als hij vermoedt dat er zich ergens een verhaal schuilhoudt onbevreesd de achtervolging in. Hij gaat daarbij verder dan de gemiddelde mens en vertelt over zijn avonturen in de wereld van alledag, met gebruikmaking van film en muziek, in 'Mondo Leone' (De Wereld van Leon). In 'De Schat van Mondo Leone' is hij in een heus schatgraafavontuur terecht gekomen. De droom van een verhalenverteller, maar de nachtmerrie van een budgetbewaker.
       • mojoimagealt-7093-alt   Hanneke Goosen, Sociaal psycholoog Hogeschool van Amsterdam en Universiteit Leiden

        Hanneke Goosen is sociaal psycholoog en werkt als onderzoeker bij het lectoraat Armoede Interventies en als docent bij de opleiding Toegepaste Psychologie. Daarnaast werkt ze als PhD kandidaat bij de Universiteit Leiden. Hanneke houdt zich in haar onderzoeken bezig met het toepassen van inzichten uit de gedragswetenschappen bij armoede- en schuldenproblematiek. Haar promotieonderzoek gaat specifiek over de gevolgen van financiële stress voor cognitief vermogen en financieel gedrag en het ontwerpen van interventies om mensen die deze stress ervaren beter te kunnen helpen. Ze verzorgt daarnaast colleges over gedragseconomie en gedragsverandering en leert studenten over praktijkgerichte onderzoeksmethoden.
       • mojoimagealt-7029-alt   Jos Heijhuurs, Adviseur Diversion

        Jos Heijhuurs werkt als adviseur voor Diversion, het bureau voor maatschappelijke innovatie. In die hoedanigheid houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe programma’s, samenwerkingsverbanden en partnerschappen op de thema’s ‘armoede en schulden’, ‘arbeidsmarkt’ en ‘maatschappelijk ondernemen’. Als organisatie mengen we ons in het maatschappelijk debat door trends en signalen die we opvangen uit onze programma’s te delen en agenderen. Daarnaast delen we onze visie op de samenleving en oplossingen voor prangende vraagstukken actief. In de afgelopen jaren hield Jos zich voornamelijk bezig met de samenwerkingen binnen het grote scholenprogramma MoneyWays, gericht op de preventie van armoede en schulden bij jongeren..
       • mojoimagealt-7013-alt   Bart den Hollander, Directeur Invers

        Bart den Hollander startte 25 jaar geleden Invers BV met een missie om particulieren te helpen met het verkrijgen van financieel inzicht. Invers groeide uit tot de grootste aanbieder van digitale huishoudboekjes. Samen met het Nibud ontwikkelde ze zo’n 10 jaar geleden al Nibud Cashflow Manager. Intussen is Invers uitgegroeid tot dé specialist in software voor het – volledig automatisch – herkennen en verrijken van banktransacties en het analyseren van consumenten bestedingen; de basis voor financieel inzicht. Deze analyses worden gebruikt voor personal finance (digitale huishoudboekjes), maar ook in de zakelijke dienstverlening. Bijvoorbeeld bij schuldhulpverleningstrajecten, hypotheek- of kredietverstrekking, in bankenapps of door financieel planners.
       • mojoimagealt-7015-alt   Kim Jochemsen, Service Design Consultant Purpose

        Kim Jochemsen werkt als service design consultant bij Purpose (www.purpose.nl). In die rol is zij betrokken geweest bij de ontwikkeling van het idee voor een Vaste Lasten Pakket (www.vastelastenpakket.nl). Inmiddels is dat idee van het papier af gekomen en is Kim nauw betrokken bij de uitvoering en evaluatie van de pilot in Den Haag. Als ontwerper vertaalt zij de ervaringen uit de pilot door naar verbeteringen in het concept. Zij deelt graag haar inzichten met u.
       • mojoimagealt-7049-alt   Jurgen de Jong, Senior beleidsmedewerker Ministerie van BZK

        Jurgen de Jong is senior beleidsmedewerker bij de directie Bouwen en Energie van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Hij werkt samen met partners binnen en buiten de rijksoverheid aan verduurzaming van de gebouwde omgeving en richt zich in het bijzonder op het betaalbaar maken van de energietransitie voor woningeigenaren. Jurgen is bestuurskundige en werkte voor hij aan zijn ambtelijke loopbaan begon als beleidsadviseur, onderzoeker en trainer voor een adviesbureau.
       • mojoimagealt-7162-alt   Marleen Kruithof, Onderzoeker Hogeschool van Amsterdam

        Marleen Kruithof is werkzaam als onderzoeker bij het lectoraat Armoede Interventies aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij heeft een researchmaster Cultural Analysis. De afgelopen jaren onderzocht zij de effecten van (financiële) schaamte. Daarnaast verrichte zij onderzoek naar mensen met een licht verstandelijke beperking en schulden. Naast onderzoeker is zij werkzaam als journalist en schrijft ze over actuele maatschappelijke vraagstukken.
       • mojoimagealt-7027-alt   Anne-Mart Kuipers, Adviseur communicatie Nibud

        Een Nederland zonder geldproblemen. Iedereen in Nederland zijn geldzaken in balans, dat heeft het Nibud voor ogen. We werken er dagelijks aan om kennis hierover te verkrijgen, te vertalen naar praktische toepassingen en te verspreiden onder professionals en consumenten. Daarin zoeken wij het liefst de samenwerking. Mijn focus ligt vooral op gemeenten. Het is elke keer weer een feestje om, met Nibud kennis en ervaring, gemeenten te ondersteunen en te adviseren bij het realiseren van hun doelstellingen voor het preventiebeleid. Ik sta in de startblokken!
       • mojoimagealt-7133-alt   Connie Maathuis, Co-founder KidsMoneyFun

        Connie Maathuis is ondernemer, bestuurder en toezichthouder. Menig congresganger zal haar kennen in haar hoedanigheid van directeur van de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-Ondernemingen (NVI). Met een ervaring van meer dan 25 jaar als incasso-expert is Connie op zoek naar innovatieve oplossingen om schulden te voorkomen. Met co-founder Janet Moltmaker startte zij in 2018 daarom KidsMoneyFun.
       • mojoimagealt-7039-alt   Tamara Madern, Lector Schuldpreventie en Vroegsignalering bij het lectoraat Schulden en Incasso Hogeschool Utrecht

        Tamara Madern is lector Schuldpreventie en Vroegsignalering bij het lectoraat Schulden en Incasso. Het lectoraat is onderdeel van het Kenniscentrum Sociale Innovatie aan de Hogeschool Utrecht. Zij voert daar onderzoek uit naar de redenen waardoor mensen in financiële problemen komen, de gevolgen daarvan en mogelijke oplossingen. Door de samenleving anders in te richten en tegelijkertijd te zorgen dat we ook mensen met lichte schulden in beeld krijgen, kan veel ellende en (maatschappelijke) kosten worden bespaard. Daarnaast werkt Tamara als zelfstandig trainer en adviseur. Momenteel is zij voor anderhalve dag in de week als projectleider ‘Innovatie en onderzoek’ verbonden aan Schouders Eronder. Tamara studeerde Sociaal Juridische Dienstverlening (Hogeschool Utrecht) en Sociaal Culturele Wetenschappen (Vrije Universiteit) en promoveerde aan de Universiteit Leiden. Zij schreef daarvoor de dissertatie met de titel ‘Op weg naar een schuldenvrij leven. Gezond financieel gedrag noodzakelijk om financiële problemen te voorkomen’. Zij is ruim 12 jaar werkzaam geweest bij het Nibud, eerst in de rol van budgetconsulente en adviseur opleidingen en later als onderzoeker.
       • mojoimagealt-7045-alt   Jansje van Middendorp, Wetenschappelijk medewerker LSTA

        Drs. Jansje van Middendorp , is wetenschappelijk medewerker bij Stichting het Landelijk Stimuleringsnetwerk Thuisadministratie (LSTA) en buitenpromovendus Sociologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Haar onderzoeksgebied betreft ondersteuning door vrijwilligers aan mensen met administratieve en/of financiële problemen.
       • mojoimagealt-7193-alt   Roger Olivieira, Fixer RogerThat

        Roger Olivieira, ging als ondernemer failliet. Met 250.000 euro schuld kwam hij niet in aanmerking voor gemeentelijke schuldhulp. Samen met experts bedacht hij een innovatief minnelijk schuldhulptraject. Dankzij dit traject en 3 jaren hard werken, is hij nu al een half jaar schuldenvrij. Dit is zijn bagage en de drijfveer achter RogerThat. Samen met wetenschappers, designers, juristen, cijferfetisjisten en computernerds helpt het digitale bedrijf mensen onder meer met het voorkomen en oplossen van schulden.
       • mojoimagealt-7031-alt   Arnoud Plantinga, Gedragswetenschapper bij AFM

        Arnoud Plantinga is sinds 2018 werkzaam als Gedragswetenschapper bij het expertisecentrum van de Autoriteit Financiële Markten. In 2018 is hij gepromoveerd aan Tilburg University in de sociale psychologie aan Tilburg University. Hij onderzocht de effecten van armoede op emoties en gedrag.
       •    Marijke Roskam, Bekend van BNR

        Marijke Roskam presenteert bij BNR niet alleen het nieuws, maar ook programma's over (sociale) innovaties, BV Nederland en de arbeidsmarkt. ‎Daarnaast leidt ze congressen en sessies over thema's als de Participatiewet en de zorg. Ze vraagt kritisch door, is energiek en enkel tevreden als deelnemers met nieuwe inzichten en inspiratie de zaal verlaten.
        • mojoimagealt-6765-alt   Gea Schonewille, Wetenschappelijk medewerker Nibud

         Gea Schonewille werkt als wetenschappelijk medewerker bij het Nibud en houdt zich vooral bezig met de het financiële gedrag van consumenten en schuldenproblematiek. Ze studeerde economische psychologie aan de Universiteit Tilburg. In haar onderzoek staat het irrationele en onbewuste gedrag van mensen centraal. Door onderzoek te doen naar dit gedrag kunnen interventies ontwikkeld worden die mensen helpen om gezonde keuzes te maken.
         • mojoimagealt-6840-alt   Anna van der Schors, Senior wetenschappelijk medewerker Nibud

          Anna van der Schors is sr. wetenschappelijk medewerker bij het Nibud. Naast kwantitatief onderzoek naar het geldgedrag van Nederlanders, richt ze zich binnen het Nibud op de implicaties van fiscale wet-en regelgeving, sociale zekerheid en pensioenwetgeving voor de consument nu én in de toekomst. Ze ‘vertaalt’ beleid naar informatie en tools waarmee de consument grip krijgt op zijn financiële situatie op de langere termijn, bijvoorbeeld via de Pensioenschijf-van-vijf en de BufferBerekenaar.
         • mojoimagealt-7019-alt   Annemieke Sprenger, Coördinator LSTA

          Mr. Annemieke Sprenger sinds september 2008 bij het LSTA. Daarvoor was ze directeur Maatschappelijke dienstverlening in Amsterdam. Ze is in die stad begonnen als maatschappelijk werker in de Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt, waar ze veel te maken had met ‘omgaan met geld’. Heeft een rechtenstudie gevolgd en ze is voorzitter van Fonds Bijzondere Noden Amsterdam (vrijwilliger).
         • mojoimagealt-7099-alt   Mirre Stallen, Senior onderzoeker bij het lectoraat Armoede Interventies aan de Hogeschool van Amsterdam

          Mirre Stallen is universitair docent bij het instituut Psychologie van de Universiteit Leiden en senior onderzoeker bij het lectoraat Armoede Interventies aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij doet onderzoek naar de mentale processen die ten grondslag liggen aan gedrag. Centraal in haar werk staat het verbinden van wetenschap en praktijk. In haar onderzoek combineert zij methoden uit verschillende disciplines, waaronder de neurowetenschappen, psychologie en economie. Mirre Stallen is afgestudeerd in de Cognitieve Wetenschappen aan de UvA (cum Laude) en gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (2013). Zij werkte als postdoctoraal onderzoeker bij Stanford University in de Verenigde Staten (2015-2017) en bij het Donders Institute for Brain, Cognition and Behavior aan de Radboud Universiteit Nijmegen (2013-2015).
         • mojoimagealt-7025-alt   Marc van der Steeg, Senior adviseur Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

          Marc van der Steeg is Senior adviseur bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hij is lid en vice-voorzitter van BIN NL, het interdepartementale gedragsnetwerk van de Nederlandse overheid. Bij OCW is hij initiator van en nauw betrokken bij diverse nudgeprojecten, waarvan de meeste op het terrein van studiefinanciering in samenwerking met DUO. Voor zijn werk bij OCW was hij 10 jaar werkzaam als econoom en onderzoeker bij het Centraal Planbureau op het terrein van onderwijs, arbeidsmarkt en wetenschap. In 2016 promoveerde hij aan de Erasmus Universiteit op een proefschrift getiteld “Essays on teacher quality and coaching”. Een van zijn expertisegebieden ligt op het terrein van experimenteel effectonderzoek.
         • mojoimagealt-7021-alt   Leonie Venhoeven, Gedragspsycholoog domein Werk & Inkomen D&B

          Leonie Venhoeven promoveerde aan de Rijksuniversiteit Groningen op de vraag of mensen gelukkig worden van duurzaam gedrag. Na haar promotieonderzoek ging ze aan de slag als gedragspsycholoog bij Dijksterhuis & Van Baaren. Als gedragspsycholoog binnen domein Werk & Inkomen onderzoekt zij de praktijksituatie van haar klanten. Waarom doen zij wat ze doen, of doen ze nog niet wat ze zouden moeten doen? Vervolgens ontwikkelt ze een interventie die aansluit bij de situatie en test of deze interventie het gewenste effect heeft.
        •    Arjan Vliegenthart, Directeur-bestuurder Nibud

         Arjan Vliegenthart was wethouder voor de portefeuilles Werk, Inkomen en Participatie en Stadsdeel Nieuw West. Hij was sinds 2007 lid van de Eerste Kamer voor de SP en woordvoerder Buitenlandse Zaken, Defensie, Ontwikkelingssamenwerking en Binnenlandse Zaken. Vliegenthart was tevens lid van het landelijk partijbestuur en directeur van het Wetenschappelijk Bureau van de SP. Bij het bureau deed hij met name onderzoek naar de sociaal-economische hervormingsagenda en internationale ontwikkelingen. Sinds november 2018 is hij directeur van Nibud.
        • mojoimagealt-7056-alt   Elly de Vries, Manager stichting personeelsvoorzieningen PostNL

         Elly de Vries is manager van de stichting Personeelsvoorzieningen van PostNL (PV PostNL). Naast kortingen en evenementen houdt PV PostNL zich bezig met schuldhulpverlening voor de medewerkers van PostNL. In het kader van preventie heeft de stichting samen met de gemeente Rotterdam bijgedragen aan de financiële start van Startpunt Geldzaken onder auspiciën van het NIBUD voor het maken van zogenaamde geldplannen. Eind vorig jaar heeft PV PostNL ook een bijdrage gedoneerd aan de oprichting van SchuldenlabNL. Op dit moment verkent de stichting mogelijkheden om bij een loonbeslag direct samen met de medewerker de financiële problemen aan te pakken. Maar het belangrijkste nu lijkt het slechten van drempels zoals bijvoorbeeld schaamte om de weg naar het vragen om hulp bij problemen vrij te maken.
         • mojoimagealt-7043-alt   Marcel Warnaar, Senior wetenschappelijk medewerker Nibud

          Marcel Warnaar heeft uitgebreide ervaring op het gebied van de huishoudfinanciën. Binnen het Nibud heeft hij gewerkt aan tal van projecten, variërend van het Scholierenonderzoek tot het maken van referentiebegrotingen, ook in Europees verband. De afgelopen jaren is hij projectleider op het gebied van betaalbaarheid van hypotheken en consumptieve kredieten.
        •    Minou van der Werf, Senior wetenschappelijk medewerker Nibud

         Minou van der Werf houdt zich als onderzoeker bij het Nibud bezig met het verklaren van financieel gedrag. Waarom maken mensen bepaalde keuzes? En hoe kunnen we (wetenschappelijke) inzichten gebruiken om mensen te helpen op het gebied van financiën? Vanuit haar achtergrond in de sociale psychologie is zij vooral geïnteresseerd in het financieel gedrag van mensen. Waarom maken mensen bepaalde (irrationele) financiële keuzes? En, nog belangrijker, hoe kunnen we mensen helpen en motiveren betere keuzes te maken? Op welke manier kunnen we ze het juiste steuntje in de rug geven? Binnen het Nibud houdt zij zich daarmee bezig. Daarnaast houdt zich ook bezig met het kennisgebied jongeren en financiële educatie. Om jongeren financieel weerbaar en zelfredzaam te maken, is het belangrijk dat zij leren omgaan met geld. Vroeg geleerd is oud gedaan, ook bij financiën!
         Sinds begin 2015 is zij onder de Nibud-leerstoel ‘ Psychologische determinanten van economisch keuzegedrag’ als buitenpromovenda gestart aan de Universiteit van Leiden. Samen met prof. dr. Wilco van Dijk kijkt zij naar hoe we de financiële zelfredzaamheid van mensen kunnen bevorderen met inzichten uit de gedragswetenschappen.
       •    Matt Wallaert, Chief behavioral officer, Clover Health (zorgverzekeraar) USA

        Matt Wallaert is een gedragswetenschapper en -ondernemer uit de Verenigde Staten en werkt op het kruispunt van technologie en menselijk gedrag. Hij ontwerpt producten en programma's die mensen helpen een gelukkiger en gezonder leven te leiden. Nadat hij de academische wereld had verlaten om twee succesvolle startups te bouwen en verkopen, werd hij de eerste gedragswetenschapper van Microsoft en directeur bij Microsoft Ventures. Hij is nu de eerste Chief Behavioral Officer bij Clover Health, een Medicare Advantage-plan dat het verzekeringsmodel wijzigt door gedrag te veranderen. Daarnaast is hij veelgevraagd spreker over de wetenschap van gedragsverandering en productontwerp. Zijn eerste boek hierover komt uit in het najaar van 2018. Wallaert zit in het bestuur van verschillende startups en non-profitorganisaties, geeft voorrang aan ondervertegenwoordigde oprichters en publiek en blijft bijproducten maken zoals GetRaised.com, wat heeft bijgedragen aan het helpen van onderbetaalde vrouwen.
       • mojoimagealt-7011-alt   Wilte Zijlstra, Supervision Officer bij AFM

        Dr. Wilte Zijlstra in het team Consumentengedrag van de Autoriteit Financiële Markten (www.afm.nl/cg). Door met een realistisch mensbeeld kansrijke interventies op te zetten en te meten wat werkt, draagt dit team met gedragswetenschappelijke inzichten bij aan eerlijke en transparante financiële markten. Wilte is gepromoveerd evolutiebioloog en werkt –in verschillende functies– al ruim 12 jaar bij de gedragstoezichthouder AFM.